Men in Black

Er en Science fiction, Action, Komedie film instrueret af Barry Sonnenfeld med skuespillerne Mike Nussbaum, Carel Struycken, Vincent D'Onofrio, Richard Hamilton fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

En mystisk mand i sort jakkesæt (Tommy Lee Jones) rekrutterer en kæk New York-betjent (Will Smith) til et hemmeligt regeringsorgan, der holder øje med Jordens befolkning af rumvæsner. Agent J og Agent K jagter en insekt-lignende intergalaktisk terrorist i en af nyere tids mest succesfulde komedier instrueret af Barry Sonnenfeld.

Men in Black

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Komedie
Originaltitel Men in Black
Instruktør Barry Sonnenfeld
Udgivelsesår 1997
Tags Undercover, ulovlig indvandring(illegal immigration), plads Marine(space marine), Alien, nye identitet(new identity), hemmelighed identitet(secret identity), udvisning(deportation), flyvende underkop(flying saucer), solen briller(sun glasses), fiktive regeringen agenturet(fictional government agency), Giant kakerlak(giant cockroach), mini galaxy(mini-galaxy), kanon(cannon), ophold tillade(stay permit)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film