Frankie & Alice

Er en Biografi, Thriller, Drama film instrueret af Geoffrey Sax med skuespillerne Matt Frewer, Brian Markinson, Kira Clavell, Chandra Wilson fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Dette er historien om en stripteasedanserinde med personlighedsspaltning, der kæmper for at være ærlig over for sig selv, mens hun slås imod to meget unikke alter egoer: Et syvårigt barn, der hedder Genius, og en hvid, racistisk sydstatsdame, der hedder Alice. Frankie arbejder sammen med en psykoterapeut for at stoppe de mange stemmer i sit hoved samt afdække og løse mysteriet om de indre spøgelser, der hjemsøger hende.

Frankie & Alice

Detaljer

Genre Biografi, Thriller, Drama
Originaltitel Frankie & Alice
Instruktør Geoffrey Sax
Udgivelsesår 2010
Tags biografi(biography), baseret på True historie(based on true story), sygdom(illness), danser(dancer), racistisk(racist), mental
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film