Juryen

Er en Thriller, Drama film instrueret af Gary Fleder med skuespillerne Nestor Serrano, Bruce McGill, Cliff Curtis, Wayne Ferrara fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I endnu en filmatisering af en John Grisham-bestseller spiller Gene Hackman Rankin Fitch, som kan arrangere eller fordreje en hvilken som helst jury til at stemme til fordel for sin klient. I forbindelse med en sag i New Orleans, hvor hans klient er en våbenfabrikant, bliver han kontaktet af en mystisk kvinde (Rachel Weisz), som hævder, hun kan dreje sagen til sin fordel - for en pris. Hun har imidlertid givet modparten det samme tilbud. Måske ligger der noget helt andet bag end penge?

Juryen

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Runaway Jury
Instruktør Gary Fleder
Udgivelsesår 2003
Tags person kører amok(person running amok), spænding(suspense), Juryen(jury), retten sag(court case), pistol Rampage(gun rampage), skydevåben(firearm), lobbyist
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film