Finding Your Feet

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Richard Loncraine med skuespillerne Joanna Lumley, Josie Lawrence, Celia Imrie, Imelda Staunton fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Da den hjemmegående husmor Sandra (Imelda Staunton) opdager, at hendes mand gennem 40 år har en affære med hendes bedste veninde, flytter hun ind hos sin bohemesøster Bif (Celia Imrie) i London. Sandra tager modvilligt med søsteren på et dansekursus. Her finder hun trin for trin tilbage til sig selv og samler mod til at åbne op for en ny romance.

Finding Your Feet

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Finding Your Feet
Instruktør Richard Loncraine
Udgivelsesår 2017
Tags affære(affair), pensionering(retirement), midten klasse(middle class), london england, rom italien(rome italy), spredning aske(scattering ashes)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere