The Proposal

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Anne Fletcher med skuespillerne Chris Whitney, Chemi Che-Mponda, Aasif Mandvi, Alexis Garcia fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
139 kr Altid Se nu

Plot

Den ambitiøse forlagsredaktør Margaret står over for at blive udvist af USA. Gode råd er dyre, så hun siger, at hun er forlovet med sin intetanende assistent Andrew.

The Proposal

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel The Proposal
Instruktør Anne Fletcher
Udgivelsesår 2009
Tags kvinde direktør(woman director), duringcreditsstinger, Alaska, medarbejder(co-worker), romantisk komedie(romantic comedy), udvisning(deportation), ydmygelse(humiliation), fiktive ægteskab(fictitious marriage), bog Editor(book editor), Fake kæreste(fake boyfriend), foregive forholdet(pretend relationship), indvandring loven(immigration law), nøgen scene(naked scene)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film