Lovewrecked

Er en Romantik, Komedie, Eventyr film instrueret af Randal Kleiser med skuespillerne Amanda Bynes, Chris Carmack, Kathy Griffin, Suzanne Kent fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den 18-årige Jenny bliver ekstatisk, da hun opdager, at hendes yndlingsrockstjerne, Jason, bor på det tropiske ferieparadis, hvor hun har fået arbejde i sommerferien. Da Jason falder over bord fra et krydstogtskib, springer Jenny i for at redde ham, og de to padler ind til en "øde ø", som faktisk kun er et stenkast væk fra et luksushotel. Jenny vil dog gerne være lidt alene sammen med Jason, så hun lader ham blive i troen om, at de er desperate skibbrudne.

Lovewrecked

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Eventyr
Originaltitel Love Wrecked
Instruktør Randal Kleiser
Udgivelsesår 2005
Tags Beach, Rock Star, ø(island), forlis(shipwreck), strandet(stranded), teenage knuse(teenage crush), efterladt(marooned), Resort, liggende(lying)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film