The Fever

Er en Drama film instrueret af Carlo Gabriel Nero med skuespillerne Geraldine James, Vanessa Redgrave, Kiera D'Angelo, Angelina Jolie fra 2007

Sammenlign priser

Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

En kvinde vågner op på et hotel i et land i borgerkrig. Hun har feber og prøver på at huske, hvorfor hun er i der. Hun genkalder sig sin lykkelige barndom og sin relativt lykkelige tid som voksen. Men hun husker også de usædvanlige hændelser, der førte hende til dette sted, og hvordan dem hun mødte på rejsen - fra en kvinde i London, til en vestlig reporter i et naboland og en idealistisk ung frihedskæmper, begyndte at ændre hendes verdensforståelse. Nu kæmper hun med en ny og ubehagelig opfattelse af sig selv. Da feberen falder, forstår kvinden sit ansvar for fattigdom og udnyttelse.

The Fever

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel The Fever
Instruktør Carlo Gabriel Nero
Udgivelsesår 2007
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere