Ultraviolet

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Kurt Wimmer med skuespillerne Theodore Thomas, Nick Chinlund, Sebastien Andrieu, Clay Cullen fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I det 21. århundrede er menneskeheden truet med udryddelse på grund af et forsøg med biologisk krigsførelse, der er slået fejl. En genmodificeret virus, som skulle bruges til at skabe supersoldater, har i stedet forvandlet store dele af befolkningen til vampyrlignende mutanter, hvis fysiske evner langt overgår almindelige menneskers.

Ultraviolet

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel Ultraviolet
Instruktør Kurt Wimmer
Udgivelsesår 2006
Tags Dystopia, vold(violence), læge(doctor), Dreng(boy), offer(victim), en kvinde hær(one woman army), skyskraber(skyscraper), hemophagia, udholdenhed(stamina), totalitære(totalitarian), antigen, kur(cure), styrke(strength), biologiske krigsførelse(biological warfare), Lab tekniker(lab technician), tagterrasse kæmpe(rooftop fight), tyngdekraften(gravity), lys følsomhed(light sensitivity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film