Walking Out

Er en Thriller, Drama, Eventyr film instrueret af Alex Smith med skuespillerne Alex Neustaedter, Bill Pullman, Josh Wiggins, Ken White fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den fjortenårige David (Josh Wiggins) tager til et afsidesliggende område i Montana for at aflægge sin far Cal (Matt Bomer) et årligt besøg. Efter han modvilligt går med til at tage med sin far på en jagttur i vildmarken, må David udvise mod, da en række af ekstreme situationer kvæster Cal og som derfor må stole på, at hans søn kan få ham hjem i live. Filmen “Walking Out”, som er overordentlig flot filmet i de dramatiske bjerglandskaber, er en rørende overlevelsesfortælling, der afholder sig fra den lette gysen til fordel for sindsoprivende realisme og ægte følelsesmæssig betydning.

Walking Out

Detaljer

Genre Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel Walking Out
Instruktør Alex Smith, Andrew J. Smith
Udgivelsesår 2017
Tags Grizzly Bjørn(grizzly bear), Bjørn(bear), Flashback, overlevelse(survival), at blive en voksen(becoming an adult), ørkenen(wilderness), sne(snow), jagt(hunting), fremmedgjort far(estranged father), kommer af alder(coming of age), Montana, overlevelse færdigheder(survival skills), Bjørn angreb(bear attack), far søn forholdet(father son relationship), jagt ulykke(hunting accident), elg jagt(moose hunting)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere