Cowboy, indianer og hest - Filmen

Er en Fantasy, Komedie, Animation film instrueret af Stéphane Aubier med skuespillerne Nicolas Buysse, Stéphane Aubier, David Ricci, Bruce Ellison fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Cowboy, Indianer og Hest er en hylende morsom og fantasifuld film, om de 3 spøjse legetøjsfigurer og deres venners forunderlige liv. Cowboy og Indianer planlægger en fødselsdagsfest for Hest, men ender i store problemer da de bestiller 50 mio. mursten til grillen, i stedet for 50. Filmen er lavet efter serien af samme navn, som du måske har set på DR Ramasjang.

Cowboy, indianer og hest - Filmen

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Panique au village
Instruktør Stéphane Aubier, Vincent Patar
Udgivelsesår 2009
Tags indie, Shootout, Farm, uafhængige film(independent film), fødselsdag(birthday), menneskelige at blive-dyr forholdet(human being-animal relationship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film