cujo - en hund efter blod

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Lewis Teague med skuespillerne Mills Watson, Danny Pintauro, Daniel Hugh Kelly, Dee Wallace fra 1983

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Ondskaben bider til, da en blodtørstig hund terroriserer en hjælpeløs familie i denne legendariske kultklassiker. Cujo er baseret på bestsellerromanen af gysets mester Stephen King og tilfører ordet rædsel en helt ny dimension. Mens Donna og Vic Trenton kæmper for at hodle sammen på deres skrantende ægteskab, bliver sønnen Tad, gode venner med en stor sanktbernardshund, der ejes af familiens mekaniker. Men hvad de ikke ved er, at et flagermusebid har forvandlet Cujo fra en rar og venlig hund til en frådende dræber.

cujo - en hund efter blod

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel cujo - en hund efter blod
Instruktør Lewis Teague
Udgivelsesår 1983
Tags blod splatter(blood splatter), skud til død(shot to death), lig(corpse), sang i en bil(singing in a car), Cult favorit(cult favorite), Dam, St. bernard's hund(st. bernard's dog), Cadillac, rabies, hånd på skridtet(hand on crotch), rabiate hund(rabid dog), kanin hul(rabbit hole), gal hund(mad dog), Ford Pinto
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film