Children of Men

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Alfonso Cuarón med skuespillerne Rob Curling, Barry Martin, Atalanta White, Rebecca Howard fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

I 2027 efter 18 års ufrugtbarhed i en kaotisk verden, og efter den yngste mand på Jorden er død, ser det ud til, at menneskeheden har kurs mod udslettelsen. I london bliver en embedsmand, Theo Faron, kontaktet af sin ekskone og leder af terrorgruppen The Fishes, Julian, for at få tilladelse til at føre en ung kvinde Kee til en flygtningeby ved havet. Undervejs afslører Theo, at Kee er gravid, og prøver at beskytte hende og få hende sikkert frem til en fredelig gruppe om bord på et skib ved navn "Tomorrow" og dermed give menneskeheden nyt håb.

Children of Men

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Drama
Originaltitel Children of Men
Instruktør Alfonso Cuarón
Udgivelsesår 2006
Tags Rebel, Dystopia, politiet staten(police state), hippie, mirakel(miracle), fremtidige(future), kaos(chaos), aldring(aging), barnløshed(childlessness), tro(faith), overlevelse(survival), fødsel(birth), døende(dying), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film