Barbie Fairytopia: Mermaidia

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Walter P. Martishius med skuespillerne Pam Hyatt, Venus Terzo, Kathleen Barr, Blu Mankuma fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Elina (Barbie) tager til Mermaidia for at redde sin ven, havmandsprinsen Nalu. Han er blevet kidnappet af alfen Laverna, der har planer om at bliver den mest magtfulde alf i Fairytopia. Det er nu Elinas opgave at stoppe dem, men spørgs-målet er, om hun kan gøre det alene. Hun har brug for hjælp fra havfruen Nori, men Nori stoler ikke på andre væsener, og Elina må derfor bestå en række prøver, før hun kan få Noris hjælp. Vil det lykkes Elina at redde Nalu?

Barbie Fairytopia: Mermaidia

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation, Eventyr
Originaltitel Barbie Fairytopia: Mermaidia
Instruktør Walter P. Martishius, William Lau
Udgivelsesår 2006
Tags Barbie
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere