Thor

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Kenneth Branagh med skuespillerne Justice Jesse Smith, Samuel L. Jackson, Stan Lee, Ray Stevenson fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Den mægtige tordengud Tor mister sine kræfter og bliver bortvist af sin far, Odin. Han er tvunget til at leve på Jorden blandt mennesker for at lære ydmyghed.

Thor

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Thor
Instruktør Kenneth Branagh
Udgivelsesår 2011
Tags aftercreditsstinger, nordboerne mytologi(norse mythology), forløsning(redemption), skjold(shield), Marvel Comic, Comic, superhelte(superhero), Marvel filmisk universet(marvel cinematic universe), Marvel, hammer, nye Mexico(new mexico), Asgård(asgard), forvisning(banishment)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film