Ronja Røverdatter

Er en Familie , Fantasy, Drama film instrueret af Tage Danielsson med skuespillerne Per Oscarsson, Med Reventberg, Henry Ottenby, Allan Edwall fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Ronjas liv får en fantastisk begyndelse. Da Ronja kommer til verden tordner det stygt over fjeld og skov, og røverhøvdingen Mattis er vild af glæde! Nu er Mattis-slægten sikret, og en kommende ny røverhøvding er født. Tror Mattis. For samme nat bliver der født endnu en røverhøvding.

Ronja Røverdatter

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Drama, Eventyr
Originaltitel Ronja Rövardotter
Instruktør Tage Danielsson
Udgivelsesår 1984
Tags Castle, datter(daughter), skov(forest), venskab(friendship), i Kærlighed med fjenden(in love with enemy), barn(child), at blive en voksen(becoming an adult), mor datter forholdet(mother daughter relationship), løbske(runaway), eventyrets figur(fairy-tale figure), fjendtlighed(hostility), røver(robber), kulturforbørn.dk, cæcilies børneanimations- og familiefilm
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film