Dancing at the Blue Iguana

Er en Kriminal, Drama film instrueret af Michael Radford med skuespillerne Vladimir Mashkov, Christina Cabot, Robert Wisdom, Jesse Bradford fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Angel er en danser, som vil adoptere et barn. Stormy er danseren, som har en hemmelighed sammen med sin bror Sully. Jasmine er digteren, som forelsker sig i Dennis. Jo er en danser, som blev gravid, og Jessie er en kvinde, som kæmper for at overleve i Hollywood. Forbindelsen mellem dem er, at de danser på stripklubben Blue Iguana,

Dancing at the Blue Iguana

Detaljer

Genre Kriminal, Drama
Originaltitel Dancing at the Blue Iguana
Instruktør Michael Radford
Udgivelsesår 2002
Tags nøgenhed(nudity), stof(drug), Hitman, Hollywood, Strip Club, dans(dancing), hemmelighed(secret), poesi(poetry), Club, stripping, strip-klub(strip-club)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film