abepigerne

Er en Sport, Drama film instrueret af Lisa Aschan med skuespillerne Sergej Merkusjev, Kevin Caicedo Vega, Adam Lundgren, Mathilda Paradeiser fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

15-årige Emma har høje ambitioner om at nå langt inden for konkurrenceridning, da hun starter på en ny rideskole. Blandt skolens elever er den jævnaldrende Cassandra, som med en klike af piger i ryggen, straks udfordrer Emma i psykologisk magtkamp. Trods konkurrencen blandt pigerne opstår der en spirende seksuel tiltrækning mellem de to, der skaber dybe, konfliktfyldte følelser i Emma. Abepigerne modtog en special mention-pris på Berlins filmfestival i 2011 og på festivalen i Göteborg blev den belønnet med bl.a. Kritikerprisen.

abepigerne

Detaljer

Genre Sport, Drama
Originaltitel abepigerne
Instruktør Lisa Aschan
Udgivelsesår 2011
Tags kvinde direktør(woman director), homoseksualitet(homosexuality), lesbisk Kærlighed(lesbian love)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film