Sharknado 5 - Global Swarming

Er en Action, Komedie, Gyser film instrueret af Anthony C. Ferrante med skuespillerne Peter Rütten, Charo, Porsha Williams, Dolph Lundgren fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Store dele af Nordamerika ligger i ruiner, og resten af verden frygter det uundgåelige - en global sharknado. Fin og hans familie bliver derfor nødt til at forsøge at sætte en stopper for sharknadoen én gang for alle.

Sharknado 5 - Global Swarming

Detaljer

Genre Action, Komedie, Gyser
Originaltitel Sharknado 5: Global Swarming
Instruktør Anthony C. Ferrante
Udgivelsesår 2017
Tags tid rejse(time travel), efterfølger(sequel), spoof, haj(shark), Cataclysm, motorsav(chainsaw), Tornado, haj angreb(shark attack), absurdist
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere