King of Thieves

Er en Krimi, Drama film instrueret af James Marsh med skuespillerne Michael Gambon, Paul Whitehouse, Olivia Le Andersen, Claire Lichie fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Den berømte tyv Brian Reader samler en gruppe af kriminelle i hans plan, der går ud på at udføre det største bank-tyveri i britisk historie. Det lykkes tyvene at stjæle op imod 200 millioner pund i smykker og kontanter, men når politiet bliver kaldt til scenen, og efterforskningen sættes i gang, begynder forskellene mellem de forskellige tyve langsomt at vise sig, imens de skal prøve på at fordele goderne mellem hinanden.

King of Thieves

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel King of Thieves
Instruktør James Marsh
Udgivelsesår 2018
Tags ensemble Cast, indbrud(burglary), en sidste job(one last job), ældre mand(elderly man), Diamond Heist, baseret på en true historie(based on a true story), london england(london, england), baseret på magasin avis eller artikel(based on magazine, newspaper or article)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere