manden med jernmasken

Er en Action, Historisk, Drama film instrueret af Mike Newell med skuespillerne Richard Chamberlain, Patrick McGoohan, Jenny Agutter, Vivien Merchant fra 1977

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

Frankrig i 1600-tallet. I landets mest modbydelige fængsel har en mand været holdt fanget i mange år. Hans ansigt er skjult af en tung jernmaske, som er svejset sammen. Ingen af fangerne ved hvem han er. Ikke engang ham selv. En af de få, som ved det, er den onde Kong Louis XIV af Frankrig, som nu er i færd med at styre landet i fordærv. Manden med jernmasken er hans tvillingbror Philippe, den retmæssige arving til tronen. For at redde landet beordrer indenrigsministeren musketerernes kaptajn D'Artagnan til at befri Philippe og bytte ham ud med sin tvillingbror, uden at nogen opdager det. En næsten umulig opgave, i hvert fald uden sine musketer-venner. Eventyret kan begynde!

manden med jernmasken

Detaljer

Genre Action, Historisk, Drama, Eventyr
Originaltitel manden med jernmasken
Instruktør Mike Newell
Udgivelsesår 1977
Tags Royalty, planen(plan), fejl i person(mistake in person), Twin
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film