Passengers

Er en Romantik, Drama, Eventyr film instrueret af Morten Tyldum med skuespillerne Inder Kumar, Kristin Brock, Conor Brophy, Matthew Wolf fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Vi befinder os langt ude i fremtiden på et stort rumskib. Destinationen er en fjern planet, som det vil tage 120 år at nå frem til. Både besætningen og de tusindevis af passagerer er i dvale og vil efter planen nå frem til kolonien, uden at være blevet et år ældre. Men noget går galt. Jim og Aurora vækkes 90 år for tidligt af deres hypersøvn. De to passagerer sætter sig nu for at opklare, hvad der har ført til fejlen bag deres alt for hurtige opvågning, og imens begynder en stormfuld forelskelse at tage form.

Passengers

Detaljer

Genre Romantik, Drama, Eventyr
Originaltitel Passengers
Instruktør Morten Tyldum
Udgivelsesår 2016
Tags nøgenhed(nudity), 3D, isolation, mand nøgenhed(male nudity), plads(space), svømning pool(swimming pool), asteroide(asteroid), plads Station(space station), brusebad(shower), liggende(lying), rumskib(spaceship), robot, ydre plads(outer space), tyngdekraften(gravity), fanget i plads(trapped in space), Android, dvale(hibernation), automation, funktionsfejl(malfunction)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere