Samleren - Kiss The Girls

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Gary Fleder med skuespillerne William Converse-Roberts, Heidi Schanz, Tatyana Ali, Helen Martin fra 1997

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

8 kvinder er blevet kidnappet. Smukke kvinder. Begavede kvinder. Alle er i fare for at få deres liv brat og brutalt afbrudt hvis det ikke lykkes politimanden Alex Cross og nøglevidnet Kate Mc Tiernan at finde frem til "samleren" som kalder sig selv Casanova. Jagten går fra sydstaterne til den californiske kyst og tilbage igen i denne provokerende thriller om et kapløb med tiden der er baseret på bestsellerromanen af James Patterson. Ashley judd spiller den snarrådige og viljestærke Mc Tiernan. Hun er den eneste som er undsluppet Casanovas skjulte hule... og er fast besluttet på at redde sine medfanger som hun efterlod. Morrgan Freeman spiller Cross, en mester i at løse det uløselige.. Men nu står der mere end hans omdømme på spil: Denne gang er et af ofrene hans niece.

Samleren - Kiss The Girls

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Kiss The Girls (HD)
Instruktør Gary Fleder
Udgivelsesår 1997
Tags mangler person(missing person), undersøgelsen(investigation), Washington, Washington DC(washington d.c.), dækket undersøgelsen(covered investigation), Nord Carolina(north carolina)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film