Hotel Mumbai

Er en Action, Historisk, Thriller film instrueret af Anthony Maras med skuespillerne Marc Iserlis, Takila Wood, Suhail Nayyar, Alex Pinder fra 2019

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Filmen handler om det skæbnesvangre angreb på det berømte Taj Hotel i Indien i 2008. Blandt det dedikerede personale på hotellet befinder der sig den ansete chefkok Hemant Oberoi og tjeneren Arjun, der vælger at risikere deres liv for at beskytte gæsterne. Mens verden ser på, bliver et desperat forældrepar tvunget til at foretage utænkelige ofre for at beskytte deres nyfødte barn.

Hotel Mumbai

Detaljer

Genre Action, Historisk, Thriller, Drama
Originaltitel Hotel Mumbai
Instruktør Anthony Maras
Udgivelsesår 2019
Tags religiøse fanatiker(religious fanatic), Indien(india), 2000s, terrorist angreb(terrorist attack), kamp for overlevelse(struggle for survival), luksus Hotel(luxury hotel), mumbai, baseret på en true historie(based on a true story), mand kone forhold(husband wife relationship), jihad terrorist(jihadist terrorist), bombay indien(bombay india)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere