The Hunted

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af William Friedkin med skuespillerne Leslie Stefanson, John Finn, Tommy Lee Jones, Connie Nielsen fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Aaron Hallam er elitesoldat i den amerikanske hær. Han deltager i krigen i Kosovo, hvor han blandt andet snigmyrder en serbisk krigsherre. Men da Hallam vender hjem fra krigen, plages han af traumatiske flashbacks fra krigen. Det er så alvorligt, at han trækker sig tilbage til en utæmmet og brutal tilværelse, langt ude i en skov. Her jager han, og myrder med fuldt overlæg enhver snigskytte, han møder på sin vej. FBI bliver nu sat på sagen, og inden længe indkalder de L.T. Bonham, der har trænet Hallam. Bonham begynder nu at opspore Hallam, og undervejs finder han ud af hvilke begivenheder i Hallams liv, der har været medvirkende til, at hans liv i den grad er kommet ud på et overdrev.

The Hunted

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Hunted
Instruktør William Friedkin
Udgivelsesår 2003
Tags jæger(hunter), FBI, Balkan krig(balkan war)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film