The Drowning

Er en Thriller, Drama film instrueret af Bette Gordon med skuespillerne Avan Jogia, Leo Fitzpatrick, Julia Stiles, Tracie Thoms fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Psykologen Tom er ude at gå med sin kone og springer i en iskold flod for at redde Danny fra at drukne. Toms spontane handling redder Dannys liv, men det bliver snart afsløret, at drengen blev dømt for et koldblodigt mord 12 år tidligere.

The Drowning

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel The Drowning
Instruktør Bette Gordon
Udgivelsesår 2017
Tags kvinde direktør(woman director), baseret på roman(based on novel), selvmord(suicide), unge Dreng(young boy), barn psykolog(child psychologist)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere