Marina Abramovic - The Artist is present

Er en Historisk, Biografi, Dokumentar film instrueret af Matthew Akers med skuespillerne Klaus Biesenbach, David Balliano, Ulay Biesenbach, Ulay fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Forførende, frygtløs og provokerende. Marina Abramovic har omdefineret hvad kunst er i næsten 40 år. Ved at bruge sin krop som værktøj, har hun skubbet til sine egne og publikums grænser - og til tider risikeret sit liv i processen. I THE ARTIST IS PRESENT følger vi kunstneren på nært hold, imens hun forbereder sig til en performance, mange kunstkritikere vurderer til at blive den vigtigste milepæl i hendes karriere - en ny stor retrospektiv udstilling af hendes arbejde på The Museum of Modern Art i New York.

Marina Abramovic - The Artist is present

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Dokumentar
Originaltitel Marina Abramović: The Artist Is Present
Instruktør Matthew Akers, Jeff Dupre
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere