Damascus Cover

Er en Kriminal, Thriller film instrueret af Daniel Zelik Berk med skuespillerne Herzl Tobey, Navid Negahban, Ben Affan, Jürgen Prochnow fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Undercoverspionen Ari får til opgave at smugle en forsker i kemiske våben ud af Syrien i et forsøg på at forhindre regimet i at få masseødelæggelsesvåben. Men på få dage går missionen helt galt, og hans dække bliver afsløret. For at overleve kontakter Ari den allervigtigste undercoveragent med kodenavnet Englen, og snart finder han ud af, at han kun er en lille brik i en meget større plan.

Damascus Cover

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller
Originaltitel Damascus Cover
Instruktør Daniel Zelik Berk
Udgivelsesår 2017
Tags Spy, mission, United Kongerige(united kingdom)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere