Mr. Dynamite: The Rise of James Brown

Er en Musik, Dokumentar film instrueret af Alex Gibney med skuespillerne Chuck D., Bootsy Collins, Mick Jagger, Ahmir-Khalib Thompson fra 2014

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Portræt af en af det 20. århundredets mest indflydelsesrige musikere, den afro-amerikanske sanger, sangskriver m.m. James Brown (1933-2006). Browns forældre overlod ham til sig selv i en ung alder, og han var i bund og grund ´selvmade´ og måtte da også omkring et ungdomsfængsel, før han helligede sig musikken. Ved hjælp af unikke og hidtil ukendte optagelser og fotos følger vi James Browns musikalske rejse fra rhythm and blues til funk, fra hans første hit ´Please, Please, Please´ fra 1956 til de legendariske koncerter på Apolloteatret i New York, Olympia i Paris m.m.

Mr. Dynamite: The Rise of James Brown

Detaljer

Genre Musik, Dokumentar
Originaltitel Mr. Dynamite: The Rise of James Brown
Instruktør Alex Gibney
Udgivelsesår 2014
Tags James brun(james brown)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere