landmandsliv

Er en Musical, Komedie, Diverse film instrueret af Erik Balling med skuespillerne Pouel Kern, Lone Hertz, Frits Helmuth, Ernst Meyer fra 1966

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Godsejerparret Von Rambow (Helle Virkner og Holger Juul Hansen), har store økonomiske vanskeligheder og må derfor nødtvungent forlade deres residens og det glade københavnerliv. I stedet må de lade sig nøje med det mere jordbundne landmandsliv. Den lille jomfru Marie Møller (Lone Hertz) er dybt forelsket i Von Rambows fætter grev Frantz men han kan bedre lide godsinspektørens smukke Louise. Den uheldige Triddelfitz (Morten Grunwald) er til gengæld vild med Marie Møller, så det giver mange forviklinger inden alle brikkerne i kærlighedens puslespil falder på plads.

landmandsliv

Detaljer

Genre Musical, Komedie, Diverse
Originaltitel landmandsliv
Instruktør Erik Balling
Udgivelsesår 1966
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere