Snow White and the Huntsman

Er en Action, Fantasy, Drama film instrueret af Rupert Sanders med skuespillerne Raffey Cassidy, Johnny Harris, jamie blackley, Nick Frost fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Den smukke Prinsesse Snehvide den eneste, der kan sætte en stopper for den onde Dronning Ravenas magt. Dronningen har brug for Snehvides rene hjerte for at kunne beholde sine mørke kræfter og befaler hende derfor dræbt. Men Snehvide når med nød og næppe at flygte fra slottet og ud i den forbandede skov, inden dronningen gør det af med hende. Den frygtløse jæger sendes ud for at finde Snehvide og hente hende og hendes unge hjerte tilbage til slottet. Men da jægeren finder Snehvide i live, beslutter han sig for at beskytte hende i stedet, og sammen tager de to kampen op mod dronningens ødelæggende regime.

Snow White and the Huntsman

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Drama
Originaltitel Snow White and the Huntsman
Instruktør Rupert Sanders
Udgivelsesår 2012
Tags onde stedmor(evil stepmother), dronning(queen), fantasy verden(fantasy world), bedrag(deception), Magic, udødelighed(immortality), fe fortælling(fairy tale), evige Ungdom(eternal youth), kvinde(woman), troldkvinde(sorceress), Magic spejl(magic mirror), sne hvid(snow white), onde dronning(evil queen), fængslet(imprisoned), mørk skov(dark forest)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film