The Death Show

Er en Drama film instrueret af Giancarlo Esposito med skuespillerne Scott Lyster, Giancarlo Esposito, Caitlin Fitzgerald, Clare Filipow fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Værten på tv-programmet Married to a Millionaire, Adam Rogers, tvinges til at springe ind i en improviseret handling, da en forsmået konkurrencedeltager truer alle med en pistol, inden hun begår selvmord. Den første skræk bliver senere til en ny mulighed, da programmets producere ser et nyt potentielt hitprogram. Adam ansættes som vært på et nyt selvmordscentreret program, hvor deltagere ender deres liv for en chance for at vinde penge. I en verden hvor reality-tv hele tiden bliver mere vildt og blodigt, skubber The Death Show grænserne for, hvor langt vi er villige til at gå i underholdningens navn.

The Death Show

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel The Show
Instruktør Giancarlo Esposito
Udgivelsesår 2017
Tags selvmord(suicide), pedel(janitor), sygeplejerske(nurse), job interview, tv(television), tv serien(tv series), netværk(network), søskende forholdet(sibling relationship), tv værten(tv host)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere