Ted: For kærlighedens skyld

Er en Musik, Biografi, Drama film instrueret af Hannes Holm med skuespillerne Peter Viitanen, Lotta Ramel, Tove Edfeldt, Johan Hedenberg fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Filmen om en af Sveriges mest elskede kunstnere og hans dramatiske, kontrastfyldte og alt for korte liv. Ted Gärdestads mageløse gennembrud savner modstykke i svensk pophistorie. I begyndelsen af 70'erne blev Sverige grebet af en veritabel Ted-feber, og hele landet lod sig fascinere af hans glæde, energi, talent og fantastiske sange. Fra den ene dag til den anden blev han Sveriges første rigtige teenageidol. Filmen fortæller om en af vor tids største komponister og hans urokkelige relation til broderen Kenneth, til musikken og til livet. Teds skæbne kom til at berøre en hel nation. Hans musik har på mange måder defineret svensk pop med geniale tekster af broderen Kenneth, fulde af liv, kærlighed, smerte og håb.

Ted: For kærlighedens skyld

Detaljer

Genre Musik, Biografi, Drama
Originaltitel Ted - För kärlekens skull
Instruktør Hannes Holm
Udgivelsesår 2018
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere