Evigt solskin i et pletfrit sind

Er en Romantik, Drama film instrueret af Michel Gondry med skuespillerne Deirdre O'Connell, David Cross, Elijah Wood, Debbon Ayer fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Joel finder til sin overraskelse ud af, at hans kæreste Clementine har fået slettet alle minder om ham og deres stormfulde forhold, efter de er gået fra hinanden. I sin desperation opsøger han også selv klinikken, hvor Dr. Howard Mierzwiak tilbyder denne usædvanlige service. Men da Dr. Mierzwiak og hans hold går i gang med at slette Joels minder om Clementine ét for ét, bliver Joel langsomt konfronteret med de gode minder og den kærlighed, han følte for Clementine, og fra sin dybeste underbevidsthed forsøger han at undslippe Mierzwiak og hans assistenter, der jagter ham rundt i erindringens labyrint. Han kan bare ikke få Clementine ud af hovedet.

Evigt solskin i et pletfrit sind

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Instruktør Michel Gondry
Udgivelsesår 2004
Tags Kærlighed(love), forholdet problemer(relationship problems), drøm(dream), fremtidige(future), lovesickness, hukommelsestab(amnesia), Deja vu, operation, jalousi(jealousy), tab af forstand af virkelighed(loss of sense of reality), brainwhashing, Kærlighed historie(love story), KoLay, hjernevask(brainwashing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film