vertigo

Er en Romantik, Kriminal, Thriller film instrueret af Alfred Hitchcock med skuespillerne Lee Patrick, James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes fra 1958

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Kriminalbetjent Scottie Fergusson er ikke bare bange for højder han er rædselsslagen. Da han som følge af sin fobi ikke er i stand til at redde en kollega, der efterfølgende styrter i døden, må Scottie opsige sin jo med store psykiske problemer. En gammel kollega hyrer Scottie til at stygge hans kone, som han mistænker for at have en affære. Scottie følger hende rundt i San Francisco og bliver draget ind i et mere end almindelig speget plot, og det hjælper heller på situationen at han langsomt er ved at blive forelsket i kvinden.

vertigo

Detaljer

Genre Romantik, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel vertigo
Instruktør Alfred Hitchcock
Udgivelsesår 1958
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), bachelor, selvmord forsøg på(suicide attempt), Museum, San Francisco, besættelse(obsession), film Noir, halskæde(necklace), grav(grave), planen(plan), maleri(painting), nedrivning(demolition), forstand af skyld(sense of guilt), utilfreds slutter(unhappy ending), vertigo, demo
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film