Der Untergang

Er en Action, Historisk, Drama film instrueret af Oliver Hirschbiegel med skuespillerne Heino Ferch, Oliver Stritzel, Stefan Mehren, Bettina Redlich fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

"Der Untergang" skildrer de sidste uger i Adolf Hitlers liv - set fra stenografen, Traudl Junges synsvinkel. Tyskland er i opløsning og et nederlag til det tredje rige synes uundgåeligt. Hitler har sammen med sine nærmeste, deriblandt hans kone, Eva Braun og familien Goebbles, forskanset sig i Førerbunkeren i det centrale Berlin, hvor de afventer deres skæbne. De allierede nærmer sig hastigt Berlins porte, og Hitlers skiftende sindstilstande bliver værre og værre i takt med krigens udvikling. Der tegner sig hurtigt et billede af en desillusioneret Hitler med en ekstrem angst for konspirationer og et voldsomt had mod jøder, men der vises også en hidtil ukendt Hitler med mere humane sider.

Der Untergang

Detaljer

Genre Action, Historisk, Drama
Originaltitel Der Untergang
Instruktør Oliver Hirschbiegel
Udgivelsesår 2004
Tags døende og død(dying and death), gift(poison), verden krig II(world war ii), minister, Berlin, ødelægge(destroy), fortvivlelse(despair), tysk Shepherd(german shepherd), diktator(dictator), Kontorassistent(clerk), ideologi(ideology), forræder(traitor), testamente(testament), kapitulation(capitulation), sovjetiske tropper(soviet troops), race politik(race politics), nationale socialisme(national socialism), Adolf Hitler, ultimative sejr(ultimate victory), nationale socialdemokratiske part(national socialist party), historiske figur(historical figure)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film