Nu eller aldrig

Er en Komedie, Drama, Eventyr film instrueret af Rob Reiner med skuespillerne Rob Morrow, Karen Maruyama, Jennifer Defrancisco, Annton Berry Jr. fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Edward Cole er en milliardær som er døende af kræft, og som for tiden deler stue med mekanikeren Carter Chambers. De ser ikke ud til at have noget til fælles, før de opdager, at de begge har en lang liste af ting, de vil gøre før de dør.

Nu eller aldrig

Detaljer

Genre Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel The Bucket List
Instruktør Rob Reiner
Udgivelsesår 2007
Tags døende og død(dying and death), datter(daughter), Afrika(africa), kone mand forholdet(wife husband relationship), rejse runde den verden(journey round the world), hjernen tumor(brain tumor), milliardær(billionaire), forstand af liv(sense of life), mand venskab(male friendship), luksus(luxury), pyramide(pyramid), Terminal sygdom(terminal illness), casual møde(casual meeting), bil mekaniker(car mechanic), Safari, indsamling(gathering), ønske(wish), tilgang(approach), Himalaya(himalayas), latter(laughter), faldskærmsudspring(skydiving), Taj Mahal
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film