Svalen, katten, rosen, døden

Er en Kriminal, Krimi, Drama film instrueret af Daniel Lind Lagerlöf med skuespillerne Sven Wollter, Thomas Hanzon, Eva Rexed, Gerhard Hoberstorfer fra 2006

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Da politibetjent Munster finder en ung kvindes lig viser det sig, at morderen fortsat befinder sig inde i lejligheden. Han slipper væk, men efterlader en mystisk bog som skal vise sig at indeholde ledetråde til hans næste offer. Van Veeteren må tage sine litteraturkundskaber i brug hvis han skal nå at standse morderen i tide. Et krimidrama fuld af mysterier, baseret på Håkan Nessers roman med samme navn, instrueret af Daniel Lind Lagerlöf. I rollerne ses blandt andre Thomas Hanzon ("Jag savner dig"), Eva Rexed og Sven Wolter ("En sang for Martin") som politiefterforsker Van Veeteren.

Svalen, katten, rosen, døden

Detaljer

Genre Kriminal, Krimi, Drama
Originaltitel Svalan, katten, rosen, döden
Instruktør Daniel Lind Lagerlöf
Udgivelsesår 2006
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere