Flatliners

Er en Science fiction, Thriller, Drama film instrueret af Niels Arden Oplev med skuespillerne Dallas Poynter, Jimi Shlag, Madison Brydges, Daniela Barbosa fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Hvad ligger der uden for livets grænser? Det mysterium bliver fem medicinstuderende så besatte af, at de begynder et livsfarligt eksperiment. Ved at stoppe deres hjerter i korte perioder kan de udløse nærdødsoplevelser, som de håber, kan give dem svar på, hvad der sker med os, efter vi dør. Men det har sin pris at eksperimentere med det paranormale for fortidens synder begynder at hjemsøge dem.

Flatliners

Detaljer

Genre Science fiction, Thriller, Drama
Originaltitel Flatliners
Instruktør Niels Arden Oplev
Udgivelsesår 2017
Tags mobning(bullying), død(death), genindspilning(remake), bil ulykke(car accident), skyldig samvittighed(guilty conscience), medicinsk eksperiment(medical experiment), nær-død erfaring(near-death experience), medicinsk studerende(medical student), konkurrenceevne(competitiveness)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere