kærlighedens smerte

Er en Diverse, Drama film instrueret af Nils Malmros med skuespillerne Marianne Pedersen, Eva Maria Zacho, Waage Sandø, Jytte Irene Møller fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Kirsten er en glad pige, der klarer sig igennem gymnasiet ved at charmere sine omgivelser. Hun påbegynder en læreruddannelse, hvor hun har sværere ved at klare kravene. Hun får et barn med en tilfældig bekendt, men er forelsket i sin lærer fra gymnasiet, Søren. Han forlader sin kone på grund af hende, og de flytter sammen. Kirsten får imidlertid sværere og sværere ved at magte en voksentilværelse. Hendes mentale uligevægt og depressioner tager til, og hun må under psykiatrisk behandling. Til sidst tager hun sit eget liv.

kærlighedens smerte

Detaljer

Genre Diverse, Drama
Originaltitel kærlighedens smerte
Instruktør Nils Malmros
Udgivelsesår 1992
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere