de ufrivillige

Er en Komedie, Drama film instrueret af ruben östlund med skuespillerne Vera Vitali, Simeon Nordius, Lola Ewerlund, Olle Liljas fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den ene absurde situation følger den anden for hovedpersonerne i De ufrivillige. Skuespilleren Maria er på busturen fra helvede, to teenagepiger konkurrerer med hinanden om, hvem der tør drikke mest og er bedst til at score, og den årlige herretur udvikler tydelige homoseksuelle undertoner. Som i Roy Andersons Sange fra anden sal er der aldrig langt fra latter til et lille stik i hjertet, når ganske almindelige mennesker træder helt skævt i deres ellers almindelige liv.

de ufrivillige

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel de ufrivillige
Instruktør ruben östlund
Udgivelsesår 2008
Tags flere historier(multiple storylines), mand nøgenhed(male nudity), fotografi(photograph), bus driver, Sverige(sweden), tungen(tongue)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film