A Christmas Carol

Er en Familie , Animation, Drama film instrueret af Robert Zemeckis med skuespillerne Gary Oldman, Daryl Sabara, Ron Bottitta, Steve Valentine fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 45 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
45 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
149 kr Altid Se nu

Plot

Charles Dickens eventyr - A Christmas Carol - er tilbage i en ny magisk version med Jim Carrey i hovedrollen som Scrooge. Se det hjertevarme og højtflyvende eventyr når de tre julespøgelser, Fortid, Nutid og Fremtid, tager den nedladende og nærige Scrooge med på en uventet rejse og åbner hans øjne for meningen med julen. Lad den rørende historie blive en del af juletraditionen i dit hjem og spred glæde og varme, nu og i fremtiden.

A Christmas Carol

Detaljer

Genre Familie , Animation, Drama
Originaltitel Disney's A Christmas Carol
Instruktør Robert Zemeckis
Udgivelsesår 2009
Tags ferie(holiday), penge(money), jul(christmas), Ghost, victorianske England(victorian england), lektion(lesson), jul Eve(christmas eve), Joakim(scrooge), jul Carol(christmas carol), Charles Dickens, baseret på en historie(based on a story)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film