Big Fish

Er en Fantasy, Drama, Eventyr film instrueret af Tim Burton med skuespillerne Zach Hanner, Russell Hodgkinson, Matthew McGrory, Ada Tai fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Edward Bloom har igennem årene underholdt sine omgivelser med historier om alle de mærkelige mennesker, han har mødt, og de fantastiske ting han har opevet. Nu ligger han for døden og ser tilbage på sit liv, mens han prøver at blive genforenet med sin søn, som aldrig har brudt sig om sin fars tilsyneladende løgnagtige historier.

Big Fish

Detaljer

Genre Fantasy, Drama, Eventyr
Originaltitel Big Fish
Instruktør Tim Burton
Udgivelsesår 2003
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), forholdet(relationship), far-søn forholdet(father-son relationship), heks(witch), Ungdom(youth), kræft(cancer), cirkus(circus), fisk(fish), historie Teller(story teller), Havfrue(mermaid), fiskeri(fishing), apoplektisk slagtilfælde(apoplectic stroke), leech, fair, blid Giant(gentle giant)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film