Elephant

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Gus Van Sant med skuespillerne Brittany Mountain, Larry Laverty, Chantelle Chriestenson Nelson, Timothy Bottoms fra 2003

Sammenlign priser

Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Nate afslutter fodboldtræningen og mødes med sin kæreste. John snupper nøglerne til fars bil fordi faren er for fuld til at køre hjem. Michelle passer sit studenterjob på biblioteket. Brittany, Jordan og Nicole sludrer om kalorier, shopping og uforstående mødre. Det er en helt almindelig skoledag på Portland High School - bortset fra at i dette øjeblik træder Alex og Eric ind gennem døren iført militærtøj og med automatrifler i tasken. De har svoret en fælles ed om at have det sjovt til sidste dødbringende skud?.

Elephant

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Elephant
Instruktør Gus Van Sant
Udgivelsesår 2003
Tags kæreste(girlfriend), pistol(gun), Columbine, masse mord(mass murder), video spil(video game), klasseværelset(classroom), studerende(student)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film