In Good Company

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Paul Weitz med skuespillerne Selma Blair, Topher Grace, Frankie Faison, Enrique Castillo fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Dan Forman er en attraktiv mand, ikke helt ung længere, men han holder sig stadig godt. Han arbejder som chef i reklamebranchen, men er også et dedikeret familiemenneske. En dag får han dog en ny chef, da hans firma bliver overtaget af et andet reklamebureau. Den nye chef, Carter, er lettere kæphøj og lidt af en arbejdsnarkoman og ydermere halvt så gammel som Dan. Og ikke nok med det, så får Carter også en fod indenfor i privaten hos Dan og snart begynder han at få øjnene op for Dans kønne datter.

In Good Company

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel In Good Company
Instruktør Paul Weitz
Udgivelsesår 2004
Tags datter(daughter), Midlife krise(midlife crisis), Dårlig Boss(bad boss)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film