The Babadook

Er en Gyser, Thriller, Drama film instrueret af jennifer kent med skuespillerne Lotte Crawford, Craig McArdle, Terence Crawford, noah wiseman fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Amelia bor alene med sin lille søn Samuel, der ikke er helt normal. Han er så bange for monstre, at det nærmer sig en psykotisk tilstand. Bedre bliver det ikke, da de to falder over en mystisk børnebog kaldet 'The Babadook', der er historien om et forfærdeligt monster, der trænger ind i folks liv og driver dem til vanvid.

The Babadook

Detaljer

Genre Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel The Babadook
Instruktør jennifer kent
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director), enkelt mor(single mother), Monster, mareridt(nightmare), dysfunktionelle familie(dysfunctional family), bog(book), sørgende(grieving), mor søn forholdet(mother son relationship), psykologiske drama(psychological drama), psykologiske horror(psychological horror), død af ægtefælle(death of spouse), selv illusion(self delusion), selv lavet problemer(self created problems), adfærdsmæssige lidelser(behavioral disorders), søvnløshed(sleeplessness)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film