Nawals hemmelighed

Er en Krig, Kriminal, Drama film instrueret af Denis Villeneuve med skuespillerne Frédéric Paquet, Abdelghafour Elaaziz, Lara Atalla, Nadia Essadiqi fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En mors sidste ønske sender tvillingene Jeanne og Simon ud på en rejse til Mellemøsten for at opsøge deres rødder. "Incendies" er en bearbejdelse af Wajdi Mouawads kritikerroste skuespil. Filmen er en storslået og rørende historie om to unges rejse ind i en verden af indestængt had, endeløs krig og varig kærlighed.

Nawals hemmelighed

Detaljer

Genre Krig, Kriminal, Drama
Originaltitel Incendies
Instruktør Denis Villeneuve
Udgivelsesår 2010
Tags fængsel(prison), børnehjem(orphanage), voldtægt(rape), svømning pool(swimming pool), midten øst(middle east), Christian, søn(son), milits(militia), massakren(massacre), politiske mordet(political assassination), muslimske(muslim), tolk(interpreter), Checkpoint, tvillinger(twins), vil(will)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film