Black Mountain Side

Er en Thriller film instrueret af Nick Szostakiwskyj med skuespillerne Bryce McLaughlin, Carl Toftfelt, Steven Bradley, Kelvin Bonneau fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En lille gruppe arkæologer er på ekspedition langt oppe i det nordlige Canada totalt afskærmet fra omverdenen og med et ubrugeligt kommunikationssystem, der er brudt sammen. Pludselig fornemmer de, at de ikke er alene.

Black Mountain Side

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Black Mountain Side
Instruktør Nick Szostakiwskyj
Udgivelsesår 2014
Tags Canada, mord(murder), selvmord(suicide), væsen(creature), virus, sne(snow), arkæologiske grave(archeological dig), nat(night), arkæologi (archeology ), psykologiske horror(psychological horror), amputation, h.p. Lovecraft, (winter & snow), nordlige Canada(northern canada), kosmiske horror(cosmic horror)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film