Lego Batman Filmen

Er en Action, Familie , Fantasy film instrueret af Chris McKay med skuespillerne Kate Micucci, Doug Benson, Laura Kightlinger, Jason Mantzoukas fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu
- Dansk
- Engelsk
169 kr Altid Se nu

Plot

Animationsfilmen 'LEGO Batman Filmen' er et spin-off på LEGO Filmen - Et klodset eventyr. Superhelten Bruce Wayne skal ikke kun håndtere de kriminielle i Gotham, men har også ansvaret for at opdrage drengen han har adopteret.

Lego Batman Filmen

Detaljer

Genre Action, Familie , Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel The Lego Batman Movie
Instruktør Chris McKay
Udgivelsesår 2017
Tags baseret på legetøj(based on toy), superhelte(superhero), baseret på Comic bog(based on comic book), spin off, Batman, LEGO, døde forældre(dead parents), Super beføjelser(super powers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere