Assault on Precinct 13

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af John Carpenter med skuespillerne Alan Koss, Austin Stoker, Marc Ross, Kim Richards fra 1976

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Assault on Precinct 13 er John Carpenters hyldest til Howard Hawks - og allermest dennes Rio Bravo-film. Det er en moderne western, hvor cowboys og indianere er erstattet med politi og gangstere. Det er samtidig en af verdens første bandefilm. En mand på spadseretur med sin lille datter render tilfældigt ind i et bandeopgør. Pigen bliver skudt, og i vrede og afmægtig sorg samler faderen et våben op og skyder den ene bandeleder, hvorefter han gemmer sig på en lille sparsomt bemandet politistation i nærheden. Stationen bliver kort efter belejret og angrebet af de svært bevæbnede punk'ere.

Assault on Precinct 13

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Assault on Precinct 13
Instruktør John Carpenter
Udgivelsesår 1976
Tags politiet(police), Street bande(street gang), Shootout, politiet Station(police station), spænding(suspense), blackout, overlevelse(survival), lyddæmper(silencer), belejring(siege), ildkampen(gunfight), barn mord(child murder), straffefange(convict), baghold(ambush), brutalitet(brutality), fængsel celle(jail cell), fængsel bus(prison bus)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film