exit wounds

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Andrzej Bartkowiak med skuespillerne Anthony Anderson, Bill Duke, Bruce McGill, DMX fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Orin Boyd er en politimand med helt egne ideer om hvor langt man kan og bør gå for at opretholde loven. Hans noget egenrådige opførsel har bragt hans overordnedes tålmodighed på adskillige prøver, og nu er resultatet, at han er blevet forflyttet til Detroits hårdest belastede politidistrikt. Her forsvinder mere end 50 kg. Kokain fra politiets sikkerhedsboks og det kan næsten kun være et insider-job. Der er nogen fra politistyrken, der har sat egen personlig vinding over løftet om at opretholde loven. Det skal hurtigt vise sig, at være en meget dårlig idé, når Boyd er i nabolaget. Steven Seagal er tilbage i storform!

exit wounds

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel exit wounds
Instruktør Andrzej Bartkowiak
Udgivelsesår 2001
Tags politiet(police), korruption(corruption), skandale(scandal), afskygning(shadowing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film